Operátori a spoločenská zodpovednosť

Spoločenská zodpovednosť firiem vychádza z filozofie, ktoré si postupne osvojujú nielen zahraničné korporácie, ale aj domáce spoločnosti. CSR - Corporate Social Responsibility, alebo teda SZF vo svojej podstate znamená, že ak firma pôsobí v nejakom prostredí, mala by do neho v nejakej forme vrátiť časť svojich ziskov. Či už investuje do prírody, nových ekologickejších technológií, podporí školstvo, mládež, kultúru, šport, vždy a stále to budú peniaze, ktoré firma zarobila vďaka tomu, že je práve tam kde je a robí to čo robí.

Čítať Ďalej

Why I really really really love Apple

Not because it's a symbol. For me, a child of former regime, born in CzechoSlovak Socialistic Republic behind the Iron Curtain it is still a symbol of freedom, of USA, where the freedom start with your four vehicle and one plate, a freedom, that when you cross the boarders, the customs will not investigate your ass! And yes, I now, that since that times, USA changed a lot!

But wait, it is not only like a freedom for the or of the freedom - hardcore, isn't? But trust me, for us, who lived and traveled, when the boarder were an exit to better life the taste of freedom is totally different, as to sweet sixteen years old around us today, who can without any fear wear his tattoo on the shoulder. Apple brought me the feeling of real freedom, a freedom from Personal Computers. They were a prison. For me.

Čítať Ďalej

Služby od jedného operátora: môžu vám ušetriť až 280 Eur. Za 2 roky.

 

Infinity Symbol

Už minulý týždeň spoločnosť Orange Slovensko, a.s. ohlásila spustenie tzv. konvergenčných služieb, spojenie fixných a mobilných služieb. V praxi to znamená, že môžete mať všetky služby v domácnosti od jedného operátora, na jednej faktúre. Ponuka platí pre zákazníkov Orange - musíte vlastniť jeden z ich ideálnych paušálov -  a ako bonus dostanete 20% zľavu. Trocha sme sa pozreli, či táto nová ponuka oplatí a ak áno, v akej výške sa dané úspory prejavia na vašej peňaženke. 

Čítať Ďalej

About the author

Who‘s behind this

Erik Cziria

Erik Cziria

Owner

cziria @ creationandmotion.com

Phone: + 421 (0)903 443 534